Ontwerp

Een goed ontwerp legt de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Het ontwerpen van tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze ontwerpers vakkundig uitgevoerd. Bij het maken van een tuin ontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de stijl en vormgeving van uw woning of bedrijfspand, de omgeving, zon en schaduw en uw budget. Maar voordat het ontwerp klaar is gaat er een hele voorbereiding aan vooraf:

Vrijblijvend gesprek.

Nadat u te kennen heeft gegeven dat u de tuin wil aanpassen komen wij eerst langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, eisen en bekijken we samen met u de mogelijkheden om uw tuin om te toveren tot uw droomtuin!

Bespreking tuinontwerp.

Op het moment dat wij het tuinontwerp klaar hebben maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Hierin bekijken en bespreken wij het
tuinontwerp. Indien het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is bepalen we welke materialen er definitief in worden verwerkt.

Uw tuin ontwerpen doet Verduijn Hoveniers met veel plezier!

Vaste prijs of nacalculatie?

Wij houden bij het maken van een ontwerp altijd rekening met uw budget. U kunt altijd kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren.
Gaat u voor een vaste prijs of kiest u voor nacalculatie?

Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gehanteerd. Indien u kiest voor nacalculatie, krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle
gewerkte uren en gebruikte materialen.

Uw tuin laten ontwerpen door Verduijn Hoveniers? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Informatie aanvragen