Houtbouw

Blokhutten en tuinhuisjes zijn populairder dan ooit en zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Of het daarbij gaat om de extra opbergschuur of het robuuste tweede huis voor het ultieme buitenleven-gevoel, voor iedere situatie en wens kunnen wij u een passende oplossing bieden! Verduijn Hoveniers levert u tuinhuisjes van o.a. de volgende merken: Hillhout, Lugarde en Bertsch Holzbau.

Schuttingen, hekwerk en poorten

Voor schuttingen, hekwerk en poorten bent u bij Verduijn ook aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit vele houtsoorten, afwerkingen en prijsklasses. Voor iedere wens én budget is er altijd een passende oplossing. We adviseren u graag!

Speeltoestellen

Kinderen ontdekken de wereld door te splen. Rennen, klimmen, kruipen, lachen, op, in, overheen en onderdoor…Ze vinden het niet alleen leuk, het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Met een speeltoestel in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen tuin gaat dit vanzelf. Het prikkelt de fantasie, stimuleert de motoriek, creativiteit en kracht van het kind.

Een collectie unieke speeltoestellen die aansluit bij de verschillende behoeften van het kind. U kunt eindeloos varieren en combineren met onze torens, modules en accessoires. Er is een geschikt speeltoestel voor elke smaak, beschikbare ruimte en budget. Speeltoestellen van Woodvision zijn bestemd voor particulier gebruik.

Wij kunnen deze speeltoestellen leveren en plaatsen. Ook kunt u bij ons terecht voor speeltoestellen ‘op maat’!

Informatie aanvragen