ONDERHOUD

Een goed ontwerp legt de basis voor een tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Het ontwerpen van tuinen doen wij in eigen beheer en wordt door onze ontwerpers vakkundig uitgevoerd. Bij het maken van een ontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de stijl en vormgeving van uw woning of bedrijfspand, de omgeving, zon en schaduw en uw budget. Maar voordat het ontwerp klaar is gaat er een hele voorbereiding aan vooraf:

Vrijblijvend gesprek.

Nadat u te kennen heeft gegeven dat u de tuin wil aanpassen komen wij eerst langs voor een ori├źnterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en eisen en kijken we naar de stijl welke de tuin moet krijgen.

Bespreking tuinontwerp.

Op het moment dat wij het tuinontwerp klaar hebben maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Hierin bekijken en bespreken wij het
tuinontwerp. Indien het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is bepalen we welke materialen er definitief in worden verwerkt.

Vaste prijs of nacalculatie?

Wij houden bij het maken van een ontwerp altijd rekening met uw budget. U kunt altijd kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren.
Gaat u voor een vaste prijs of op basis van nacalculatie?

Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gehanteerd. Indien u kiest voor nacalculatie, krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle
gewerkte uren en gebruikte materialen.

Weten wat Verduijn Hoveniers voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Informatie aanvragen